Veilig mailen AVG

Veilig mailen AVG is verplicht geworden om de persoonlijke gegevens van werkgevers en gegevens van je klanten achter slot en grendel te houden. Smartlockr heeft een oplossing ontworpen waarmee je volledig aan de richtlijnen kan houden. Vanuit je outlook account wissel je informatie uit met Smartlockr. Dit is om te voorkomen dat het in de toekomst een keer fout kan gaan.

Veiligheid voor jou

Je hebt vast wel is in je omgeving gehoord, dat er informatie verstuurd is naar de verkeerde persoon. Dat is niet de bedoeling als je belangrijke informatie verstuurd. De mails die jij verstuurd worden door Smartlockr extra versleuteld. Daardoor heb je de controle over de bestanden en mails die je verstuurd.

Meer weten?

Wil jij ook dat jouw e-mails en bestanden veilig verstuurd kunnen worden? Kijk even rond op de website, want hier vindt je meer informatie over hoe het in zijn werking gaat. Als jij zonder foute bedoelingen toch perrongeluk een e-mail verstuurd naar de verkeerde persoon kan dat ook grote gevolgen hebben voor jou bedrijf. Bij Smartlockr kan je dit voorkomen en zij zorgen dat de informatie op een veilige plek blijft. Heb jij verder nog vragen? Deze kunnen ook persoonlijk beantwoord worden door een van de medewerkers.